The conversation of the horeca

The conversation of the horeca

20 december 2013

5 huge ass irritaties aan bediening

Liefste lezers,

Zoals ik al vaker heb laten merken vind ik de manier waarop je bediend wordt alles behalve onbelangrijk. Fatsoenlijke bediening die jou een fantastische, uitzonderlijk geweldige avond bezorgd en op een fatsoenlijke manier met je communiceert.

IRRITATIE #5

Het onnodig creëeren van ongemakkelijke momenten.

IRRITATIE #4

Zelf een fout maken en vervolgens doen alsof JIJ zo achterlijk als een ezel bent.

IRRITATIE #3

Op zoeken moeten gaan naar bediening terwijl die gewoon staan te chillen achter de bar en IK ze nodig heb.

IRRITATIE #2

Niet op de hoogte zijn van de stand van zaken en geen kennis hebben van gerechtjes of bepaalde wijntjes.

IRRITATIE #1

Onoprecht vriendelijk/volledig k*t personeel dat gewoon 0 zin heeft om ook maar iets fatsoenlijk uit te voeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten