The conversation of the horeca

The conversation of the horeca

2 januari 2014

New Year's Eve in Maasje

Ik zal beginnen met zeggen: de beste wensen voor iedereen! Moge 2014 een topjaartje worden.
And I hope you all had a wonderful NYE? I did!

Het Claydrum-feestje in de Ipanema in Maastricht was 't door ons uitgekozen feestje om de avond van ons leven te gaan hebben. Zeven chicks, een partij goeie zin en na aardig wat wijn achterover gegoten te hebben vertrokken we met de taxi naar Maastricht.

De avond begon mooi. We kwamen aan bij de Ipanema en konden de ingang niet vinden. Na drie rondjes gelopen te hebben en gevraagd te hebben aan een werknemer, was de ingang in zicht. Finally. Bij binnenkomst werd je doodgegooid met of vrouwkes in strak gehijste jurkjes en drie lagen make-up, of juist girl next door-types die zich niet echt hadden uitgedost.
Volgende avontuur was de zoektocht naar de kluisjes, deze ging ook niet echt zonder slag of stoot. Eenmaal alles opgeborgen te hebben en bonnen gekocht, waren we ready om die heupjes los te gaan gooien.

De Ipanema is van zichzelf al een redelijke sjieke locatie. Het heeft weinig extra aankleding nodig. De sfeer die hierdoor gecreëerd werd, paste bij het feestje en de mensen. Alles was juist in balans waardoor het gezellig oogde.
Nóg een pluspunt, het was uitverkocht, maar totaal niet te druk. Heerlijk. Ruimte om te dansen, te bewegen en drankjes te halen zonder dat de glazen halfleeg waren voordat je terug bij de groep was.

Onderling was iedereen ook gezellig aan het kletsen en leek het alsof iedereen het wel naar z'n zin had. Veel vieze, sjansende mannen, dat wel. Maar goed, wij schuren gewoon met elkaar.

Er waren dus een aantal punten die wel verbeterd konden worden, zoals duidelijke bordjes waarop stond aangegeven waar alles is. Maaaaar it absolutely didn't ruin our night :)

RAPPORTCIJFER: 8,2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten