The conversation of the horeca

The conversation of the horeca

16 januari 2014

SOHO Dining: Perfect place to chill

Wat een mooie avond. Beste dinnie Agnes is terug from South Africa en andere beste dinnie Samantha gaat maandag naar Kopenhagen. Dubbel gevoeletje dus. Ter ere van al dit 'moois' gingen we met de meiden uiteten. Lekker borrelen, hapje, drankje, je weet wel hoe het gaat.

Mensen uit Sittard en omgeving kennen deze tent vast allemaal. Sjeune locatie: een gunstig plekkie aan de markt van Sittard. SOHO Dining. Een stylish, 'loungie' restaurant, waar ook een lekker cocktailtje genuttigd kan worden. Zo ongeveer mijn vaste chillspot op de zaterdagavond.


UITSTRALING + INTERIEUR


SOHO heeft een fijne uistraling. Sjiek, maar toch relaxed. Niet overformeel of te luxe. Een moderne strakke inrichting. Tussen een aantal tafels staat een klein haartje en er wordt gebruikgemaakt van mooi gekleurd licht. Op twee
schermen staan bewegende vlammen afgebeeld, wat veel sfeer uitstraalt.

BEDIENING

De bediening bij SOHO is erg kundig en netjes. Ze weten waar ze het over hebben en zijn erg klantvriendelijk. Ze hebben passie voor hun werk en staan daar niet om fooi binnen te harken. Daarom verloopt de communicatie fijn en hoef je nooit lang te wachten op hulp. De bediening is netjes gekleed. Boys hebben een witte, redelijk strakke blouse aan. Vrouwen elegante kleding, die ook zelf uitgekozen mag worden. Altijd netjes en verzorgd.

MUZIEK

De muziek die bij SOHO gedraaid wordt, is altijd lounge en deephouse/techno. Lekkere muziek, niet te heftig. Lekker om te chillen. Genietend van een koffie met een afterdinnerdippie, wegdromend op de muziek. De muziek past goed bij het restaurant en sluit goed aan op het concept.

CONCLUSION

SOHO Dining past alles goed aan op het concept. Het is een mooi geheel en je snapt wat ze willen zeggen. Je weet wat het voor restaurant is en wat je erbij kan verwachten qua service en prijs. Ik zou zeggen: GA ZO DOOR!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten